top of page
  • krokvperedfond

Великий успіх табору для молоді з інвалідністю

Перший табір для молоді з інвалідністю – done. Це був фантастичний досвід для молодих людих зі Знам”янки і для нас. Ми бачимо, наскільки важливо людям з інвалідністю виходити з ізоляції і бачити реальне життя поза межами інтернату. Звичні для нас речі – їздити в маршрутці, ходити в магазин, готувати собі обід – комусь із них даються важче, комусь легше. Але з таким досвідом всі вони навіть за десять днів табору стали більш самостійними та впевненими в собі.

Під час перебування у таборі наші молоді люди відпочивали на річці Рось, ходили у походи, навчалися практичному рахуванню та ходили за покупками у магазин та на базар, вчилися розраховуватися грошима та обирати товари, вивчали правила поведінки на природі та у надзвичайних ситуаціях, вчилися готувати різні страви, сервірувати стіл та засвоювали правила етикету та ще багато іншого та цікавого відбулося під час заїзду.

Дякуємо команді “Джерела” за проведення табору і Українській Православній Церві США за фінансову підтримку.

Підтримати проведення наступного табору Ви можете перерахувавши благодійний внесок на рахунок Фонду в Україні або скориставшись PayPal.



0 переглядів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page